Sonos Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Sonos Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Sonos Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Sonos

Sonos är ett amerikanskt företag som tillverkar ljudprodukter för hemmet, t.ex. högtalare, soundbars och subwoofers. De grundades 2002 av John MacFarlane med hjälp av Craig Shelburnesjälv tillsammans med Tom Cullen för att framställa sin första produkt kallad "The Son". Företaget drivs nu av Patrick Spence som har samarbetat med 100 företag som erbjuder musiktjänster. Det finns åtta drivna högtalare fem smarta (Move Roam One SL Playbase Sub) två Soundbar ARC BEAM. Sedan finns det tillbehören Boost som ansluter till din router och förbättrar anslutningen. Med Bridge kan du spela musik i ett annat rum utan att behöva ansluta högtalaren direkt till routern Med Connect kan du ansluta din TV eller annan komponent till ditt Sonos-system Med Port kan du ansluta en skivspelare eller annan ljudkomponent till ditt Sonos-system.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Sonos Kundservice – Telefon

Sonos kundtjänst telefonnummer: 020-1203020. Sonos telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag: 10: 00-18: 00 CET.

Sonos Kundservice – Företagets Hemsida

På sonos.com kan du hitta självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information: klicka här

Sonos Kundservice – E-post

– Ingen e-postadress till kundtjänsten finns angiven.

Sonos Kundservice – Facebook

Sonos kundtjänst facebook länk: klicka här

Sonos Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Sonos Kundservice – Chatt

Sonos kundtjänst via chatt: klicka här

Sonos Kundservice – Postadress

Postadressen till Sonos kundtjänst: Groest 106 1211 EE Hilversum Nederländerna.

Scroll to Top