Smartify Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Smartify Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Smartify Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Smartify

Smartify är världens första globala plattform för att upptäcka konst och kultur och kan användas tillsammans med museer, inklusive gallerier och historiska hus med skulpturer. Den finns som en gratis app för iOS- och Android-enheter så du behöver inte oroa dig för att få tillgång till dessa fantastiska resurser från din telefon! Över 10 000 konstverk och mer än 1 200 timmars ljud finns tillgängliga i appen. Och det är inte bara för konstälskare - det finns också ett avsnitt om varje verkets historia, så att du kan lära dig mer om konstnären och den tidsperiod under vilken han eller hon arbetade. Om du någon gång är i London, var se till att kolla in British Museum, som har digitaliserats för Smartify. Du kan också använda appen för att hitta museer och konstverk i närheten, så att du aldrig missar chansen att se något fantastiskt! Ladda ner Smartify nu och börja utforska konstens och kulturens värld som aldrig förr!

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Smartify Kundservice – Telefon

Smartifys kundtjänst telefonnummer: 077-446-60-60. Smartifys kundcenter öppettider: Måndag-söndag: 08: 00-20: 00.

Smartify Kundservice – Företagets Hemsida

På smartify.se hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Smartify Kundservice – E-post

E-postadressen till Smartifys kundsupport är: [email protected].

Smartify Kundservice – Facebook

Smartifys kundtjänst facebook länk: klicka här

Smartify Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Smartify Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Smartify Kundservice – Postadress

Smartifys kundtjänst adress: SFT Bredbandsgruppen AB, Smartify Svetsarvägen 24 171 41 Solna.