Smarteyes Kundservice

Smarteyes Kundtjänst. Om du vill komma i kontakt med kundservce/kundtjänst hos detta företag så har du kommit rätt! Vi har sammanställt den senaste uppdaterade kontaktinformationen för att komma i kontakt med Smarteyes Kundtjänst. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress.

Smarteyes Kundtjänst – Telefon

Historia skrevs 2007 när Smarteyes öppnade för första gången. Företaget är en svenskbaserad optikerbutik som snabbt har blivit en av de mest framgångsrika verksamheterna inom sin bransch, med 68 butiker över hela Sverige samt Danmark och Tyskland för att nämna bara tre länder där de är verksamma! Vad är det som gör dem så speciella? Till att börja med är det för att alla dessa butiker erbjuder design framför tradition - du kommer inte att hitta några skrymmande bågar här; istället dyker designersglasögon från stora varumärken som Nike eller Adidas upp på hyllorna tillsammans med mer specialiserade artiklar. Men det handlar inte bara om mode. Smarteyes erbjuder också kunderna en upplevelse som är unik i optikbranschen. Först och främst har de en helt avslappnad miljö att handla i; inga påträngande försäljare här inte! Du är du kan fritt gå runt i butiken i lugn och ro, och om du behöver hjälp är personalen mer än glad att ge dig den. För det andra erbjuder de ett brett utbud av tjänster utöver att bara sälja glasögon. Det handlar bland annat om ögontester, anpassning av kontaktlinser och till och med konsultationer om laserkirurgi!

Kontaktalternativ för kundservice:

Smarteyes Kundservice – Telefon

Smarteyes kundtjänst telefonnummer: 0775-70-71-00. Smarteyes telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag: 09: 00-18: 00 Lördag: 10: 00-14: 00.

Smarteyes Kundservice – Företagets hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på smarteyes.se: klicka här

Smarteyes Kundservice – E-post

Smarteyes kundtjänst e-postadress: [email protected].

Smarteyes Kundservice – Facebook

Smarteyes kundtjänst facebook länk: klicka här

Smarteyes Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Smarteyes Kundservice – Chatt

Smarteyes kundtjänst via chatt:

Smarteyes Kundservice – Postadress

Smarteyes kundtjänst adress: Optik Smarteyes AB Orgnr 556702-8492 Östra Hamngatan 37 411 10 Göteborg.