Småland Airport Kundservice

Småland Airport. Om du vill komma i kontakt med kundservce/kundtjänst hos detta företag så har du kommit rätt! Vi har sammanställt den senaste uppdaterade kontaktinformationen för att komma i kontakt med Småland Airport. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress.

Om Småland Airport

Växjö-Kronoberg Airport är en liten flygplats i Kronobergs län, belägen cirka 10 kilometer nordväst om centrala Växjö och ägs av såväl länet som stadskommunen. Reguljärflyg började omkring 1960 från Uråsa flygbas 20 km söderut mot Stockholm, men det var inte förrän 2007 som den internationella trafiken ökade på grund av lågprisflygbolag som Ryanair Wizz air, vilket ledde till att de byggde denna nyare, större anläggning för sig själva så att de kan betjäna fler människor med lätthet. Flygplatsen har en landningsbana som är drygt två tusen meter lång och kan ta emot små och medelstora flygplan. Terminalbyggnaden färdigställdes 2016 och erbjuder alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för resenärer, inklusive en restaurang, ett café, en taxfree-butik och biluthyrningsdiskar. Det finns för närvarande inga direktflyg från Växjö till USA, men det finns planer på att starta en tjänst till New York inom en snar framtid. Under tiden kan resenärer dra nytta av de många anslutningsflyg som finns tillgängliga från Köpenhamn, som bara ligger en kort flygresa bort.

Kontaktalternativ för kundservice:

Småland Airport Kundservice – Telefon

Telefonnumret till Småland Airports kundtjänst är: 0470-75-85-00. Småland Airports telefonsupport går att nå: Inte publicerad.

Småland Airport Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på smalandairport.se: klicka här

Småland Airport Kundservice – E-post

Småland Airports kundtjänst e-postadress: [email protected].

Småland Airport Kundservice – Facebook

Kontakta Småland Airport på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Småland Airport Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Småland Airport Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Småland Airport Kundservice – Postadress

Postadressen till Småland Airports kundtjänst: Växjö Småland Airport AB Flygplatsvägen 2 352 50 Växjö.