Skyscanner Kundservice

Om du är ute efter att komma i kontakt med Skyscanner så kan du hitta alla kontaktvägar för att komma i kontakt med dem på denna sida. Vi har samlat in den senaste uppdaterade informationen för att komma i kontakt med Skyscanner. Vi har publicerat deras telefonnummer, E-postadress, chatt, hemsida, postadress, Facebook och Twitter.

Om Skyscanner

Skyscanner är en av världens största resesajter online och har mer än 100 miljoner besökare per månad och erbjuder över 1,2 miljarder flygresor till 150 länder på 30 olika språk med en genomsnittlig besparingsgrad på mer än 85 %. Företaget grundades 2001 av två skotska ingenjörer som ville ha billigare flygbiljetter när de reste utomlands på affärsresor.

Idag har företaget sitt huvudkontor här hemma (Edinburgh), men är fortfarande en internationell aktör bland många konkurrenter som dagligen tävlar mot varandra för att hitta den perfekta kombinationen mellan pris och kvalitet inför nästa resa.

Skyscanner skiljer sig från andra företag genom att använda stora datamängder och artificiell intelligens (AI) för att hjälpa resenärer att fatta bättre beslut när de bokar flygresor. Företaget har varit tidigt ute med båda teknikerna och det syns i produkten.

Om du till exempel letar efter ett flyg från London till New York med hjälp av Skyscanner-appen kan du inte bara se de billigaste flygningarna, utan också den bästa tiden att flyga och vilka flygbolag som erbjuder den mest bekväma upplevelsen

Den här typen av personalisering är det som skiljer Skyscanner från deras konkurrenter och som har hjälpt den att bli en av de mest populära reseapparna i världen.

Kontaktalternativ för kundservice:

Skyscanner Kundservice – Telefon

För närvarande erbjuder inte företaget kundtjänst via telefon.

Skyscanner Kundservice – Företagets hemsida

På Skyscanner.com kan du hitta självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information: klicka här

Skyscanner Kundservice – E-post

– Ingen kundservice via e-post.

Skyscanner Kundservice – Facebook

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via facebook-sida.

Skyscanner Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

Skyscanners kundtjänst twitter Länk: klicka här

Skyscanner Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Skyscanner Kundservice – Postadress

– Ingen adress.