Skyllbergskraft Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Skyllbergskraft Kundtjänst? Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Skyllbergskraft Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Skyllbergskraft

Företaget Skyllbergskraft är en elleverantör med cirka 1 400 nätkunder. Företaget har kritiserats för att inte ge god kundservice. Problemet har varit att företagets anställda har haft svårt att hantera kundernas frågor och önskemål. Företagets vd Anders Skyllberg har nu meddelat att Skyllbergskraft kommer att anställa ytterligare personal för kundservice. Detta ska bidra till att förbättra kvaliteten på kundservicen. Skyllbergskraft kommer också att investera i ny teknik för att göra det lättare för de anställda att hantera kundförfrågningar. Skyllbergskrafts mål är att ge god kundservice och skapa ett gott rykte för företaget. Skyllberg tror att detta kommer att bidra till att attrahera nya kunder och behålla befintliga kunder.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Skyllbergskraft Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Skyllbergskraft Kundtjänst. Ring då detta nummer: 0583-403 00.

Skyllbergskraft Kundtjänst – Företagets hemsida

På http://www.skyllbergsbruk.se/elnat-och-elhandel/ hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Skyllbergskraft Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected]

Skyllbergskraft Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Skyllbergskraft Kundtjänst – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Skyllbergskraft Kundtjänst – Chatt

Skyllbergskraft erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Skyllbergskraft Kundtjänst – Postadress

Adressen till Skyllbergskraft Kundtjänst är: Brukskontoret 694 99 Skyllberg