Skurups Elverk Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Skurups Elverk Kundtjänst? Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Skurups Elverk Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Skurups Elverk

Skurups Elverk grundades redan 1907 och har idag ca 7 anställda. Företaget erbjuder elhandel till såväl privatpersoner som företag genom sitt dotterbolag Skrupellösa Energi AB. Under 2017 blev Skurups Elverk en deltagare i den nya energimarknadsmodellen, vilket innebär att vi nu är en aktiv aktör på den nordiska elbörsen Nord Pool. Detta ger våra kunder större leveranssäkerhet och mer förutsägbara priser. Företaget har ett eget kraftverk som eldas med skogsflissom levererar både fjärrvärme och el till kommunen. Kraftverket är en del av ett närvärmenät som även omfattar flera andra byggnader i kommunen. På senare år har Skurups Elverk satsat stort på förnybar energi och idag får vi det mesta av sin el från vindkraftverk och solceller. De arbetar ständigt att utveckla nya, hållbara energilösningar som minskar företagets miljöpåverkan. Skurups Elverk är stolt medlem i Energimyndighetens Supermiljöklubben och har tilldelats Naturvårdsverkets miljödiplom.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Skurups Elverk Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Skurups Elverk Kundtjänst. Ring då detta nummer: 556934-1687 .

Skurups Elverk Kundtjänst – Företagets hemsida

På skurupselverk.se/ hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Skurups Elverk Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected]

Skurups Elverk Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Skurups Elverk Kundtjänst – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Skurups Elverk Kundtjänst – Chatt

Skurups Elverk erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Skurups Elverk Kundtjänst – Postadress

Adressen till Skurups Elverk Kundtjänst är: Skurups Elverk AB, 274 80 Skurup