Skrill Kundtjänst – Kontaktuppgifter

Om du är ute efter att komma i kontakt med Skrill så kan du hitta alla kontaktvägar för att komma i kontakt med dem på denna sida. Vi har samlat in den senaste uppdaterade informationen för att komma i kontakt med Skrill. Vi har publicerat deras telefonnummer, E-postadress, chatt, hemsida, postadress, Facebook och Twitter.

Om Skrill

Skrill, en leverantör av digitala plånböcker för shopping- och speltransaktioner som grundades 2001 och ägs av Paysafe Group med 40 olika valutor tillgängliga på deras plattform. Företagets logotyp är en öppen bok omgiven av vad som ser ut som kreditkort eller kontanter som användarna kan använda när de gör inköp online från olika återförsäljare i flera länder utan några som helst problem tack vare det enkla gränssnittet som utformats särskilt med tanke på denna användargrupp under 18 år; inte bara barn som vill ha gratis saker! Idag är Skrill en av världens största oberoende leverantörer av penningöverföringar med över 36 miljoner kontoinnehavare och närvaro i nästan 200 länder. Företaget har varit lönsamt de senaste 11 åren och hanterar transaktioner för miljarder dollar varje år. Så hur fungerar Skrill? I huvudsak ger det användarna en digital plånbok som de kan använda för att handla online hos olika återförsäljare i flera länder. Plånboken är kopplad till en användares e-postadress och kan finansieras med olika metoder, inklusive kreditkort, banköverföringar och kontanter. När plånboken är finansierad kan användarna använda den för att handla på nätet hos alla återförsäljare som accepterar Skrill som betalningsmetod.

Kontaktalternativ för kundservice:

Skrill Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Telefon

Telefonnumret till Skrills kundtjänst är: +44-20-3308-2520. Skrills telefonsupport går att nå: Måndag-fredag ​​8:00 am-5:00 PM GMT.

Skrill Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Företagets hemsida

På skrill.com kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Skrill Kundtjänst – Kontaktuppgifter – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected].

Skrill Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Skrill Kundtjänst – Kontaktuppgifter: Hur du kontaktar – Twitter

Skrill på deras officiella twitterkonto: klicka här

Skrill Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Skrill Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Postadress

Skrill kundtjänst adress: 25 Canada Square, Canary Wharf, London E14 5LQ, UK.