Skatteverket Kundservice: Hur du kontaktar

Om du är ute efter att komma i kontakt med Skatteverket så kan du hitta alla kontaktvägar för att komma i kontakt med dem på denna sida. Vi har samlat in den senaste uppdaterade informationen för att komma i kontakt med Skatteverket. Vi har publicerat deras telefonnummer, E-postadress, chatt, hemsida, postadress, Facebook och Twitter.

Om Skatteverket

Skatteverket är en statlig myndighet som hanterar skattefrågor för Sveriges befolkning. Webbplatsen har cirka 64 miljoner besök per år och ger information om skatter för olika individer i landet, både de som är bosatta där och besökare från utlandet eller andra delar av Europa som Norge som har många likheter men ändå behöver sina egna regler eftersom de inte är en del av en union till skillnad från Danmark, Tyskland etc. Webbplatsen erbjuder tjänster som skattedeklaration och skattebetalning online och har en omfattande sektion med frågor och svar för att hjälpa till med eventuella frågor som skattebetalare kan ha. Webbplatsen finns på svenska och engelska, och det finns också en särskild telefonlinje för dem som behöver hjälp på något av språken. Myndigheten har cirka 4 000 anställda, varav de flesta arbetar inom i Stockholmsområdet.

Kontaktalternativ för kundservice:

Skatteverket Kundservice: Hur du kontaktar – Telefon

Skatteverkets kundtjänst telefonnummer: 0771-567-567. Skatteverkets kundcenter öppettider: Måndag-Torsdag: 08: 00-18: 00 Fredag: 08: 00-16: 00.

Skatteverket Kundservice: Hur du kontaktar – Företagets hemsida

På skatteverket.se kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Skatteverket Kundservice: Hur du kontaktar – E-post

– Ingen kundservice via e-post.

Skatteverket Kundservice: Hur du kontaktar – Facebook

Skatteverket officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

Skatteverket Kundservice: Hur du kontaktar: Hur du kontaktar – Twitter

Företagets kundtjänst via twitterkonto: klicka här

Skatteverket Kundservice: Hur du kontaktar – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Skatteverket Kundservice: Hur du kontaktar – Postadress

Skatteverkets kundtjänst adress: Solna strandväg 10, Solna.