Skånetrafiken Buss Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Skånetrafiken Buss Kundtjänst? Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Skånetrafiken Buss Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Skånetrafiken Buss

Skånetrafiken är en förvaltning inom Region Skåne med uppdrag att erbjuda hållbara resmöjligheter för alla som bor och besöker området. All trafikverksamhet bedrivs genom olika företag som upphandlas i konkurrens vilket säkerställer lägre priser samtidigt som man erbjuder högkvalitativ service. Skånetrafiken ansvarar för planering och marknadsföring av kollektivtrafiken i regionen. Förvaltningen sköter också information och biljettförsäljning samt biljettautomater och appar Förutom bussar, tåg och båtar erbjuder Skånetrafiken även ett cykeldelningssystem, Cykelpoolen, med flera mer än 250 laddningsstationer för elbilar Målet är att kollektivtrafiken ska vara ett attraktivt och hållbart alternativ till bilresor, både för privatpersoner och företag. För detta ändamål har Skånetrafiken ett nära samarbete med Trafikverket, lokala myndigheter och transportföretag.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Skånetrafiken Buss Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Skånetrafiken Buss Kundtjänst. Ring då detta nummer: 0771 77 77 77. Deras öppettider: Vardagar och helg: 08.00-20.00.

Skånetrafiken Buss Kundtjänst – Företagets hemsida

På hemsidan hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Skånetrafiken Buss Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: Det finns för närvarande ingen E-postadress som är dedikerad till kundtjänstärenden.

Skånetrafiken Buss Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Skånetrafiken Buss Kundtjänst – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Skånetrafiken Buss Kundtjänst – Chatt

Skånetrafiken Buss erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Skånetrafiken Buss Kundtjänst – Postadress

Adressen till Skånetrafiken Buss Kundtjänst är: Rådmansgatan 13, Malmö