SJ Kundservice

Vill du nå kundtjänst/kundservice hos SJ Kundservice. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med SJ Kundservice. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Om SJ

SJ är det statligt ägda järnvägsföretag som kör tåg i Sverige. Det grundades för över 150 år sedan och sysselsätter i dag cirka 4 600 personer som arbetar med flera olika typer av fordon, bland annat snabbtågsresor över hela landet samt intercitylinjer med kortare pendlingstid för arbetstagare tack vare närheten till större städer som Stockholm och Göteborg.

SJ är det enda tågbolaget i Sverige som går med vinst - men tågen är långt ifrån koldioxidneutrala. En resa från Stockholm till Göteborg släpper ut lika många växthusgaser som en flygresa tur och retur från London till Malaga i Spanien. Även en kort resa med SJ-tåg är relativt koldioxidintensiv på grund av den energiintensiva konstruktionen. Två tredjedelar av Sveriges el kommer idag från fossila bränslen och många tåg drivs av "smutsig" dieselolja.

SJ är också en föregångare när det gäller socialt ansvar. År 2001 införde man ett program som heter CO2 Neutral Travel, som garanterar resenärer att den koldioxid som släpps ut under resan har neutraliserats genom investeringar i olika klimatvänliga projekt - t.ex. genom att investera i rena sätt att generera elektricitet från biomassa, plantera träd och förbättra isoleringen i byggnader. Detta tillvägagångssätt är självförsörjande.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad.

Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

SJ Kundservice – Telefon

SJs kundtjänst telefonnummer: 0771-75-75-75. SJs kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 08: 00-17: 00.

SJ Kundservice – Företagets hemsida

På sj.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

SJ Kundservice – E-post

E-postadressen till SJs kundservice är: [email protected].

SJ Kundservice – Facebook

SJ officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

SJ Kundservice – Twitter

SJ på deras officiella twitterkonto: klicka här

SJ Kundservice – Chatt

Företaget erbjuder ingen kundtjänst via chatt.

SJ Kundservice – Postadress

Postadressen till SJs kundtjänst: Vasagatan 10, Stockholm, Sweden.