SJ Faktura Kundservice

Försöker du komma i kontakt med SJ Faktura Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta SJ Faktura Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om SJ Faktura

SJ är ett svenskt järnvägsföretag som tillhandahåller tågtrafik i hela Sverige. Det ägs av staten och verkar genom dotterbolaget SJ för att erbjuda snabbtåg tillsammans med andra alternativ som nattföreläsningar och regionala pendlingsmöjligheter för de som behöver kortare resor mellan hemorter eller städer inom sitt hemland Appen gör det möjligt för kunderna att köpa biljetter online i förväg så att de inte behöver oroa sig när de försöker komma ombord på stationer i närheten av där du bor! Appen innehåller också en karta över alla tåglinjer i Sverige så att du enkelt kan se var din hållplats ligger. SJ strävar efter att ge utmärkt kundservice och en trevlig upplevelse för alla sina resenärer. Företaget erbjuder ett brett utbud av biljettalternativ för att passa alla behov och arbetar ständigt med att förbättra sina tjänster. SJ:s mål är följande att se till att alla kunder får en säker, bekväm och trevlig resa. Om du letar efter ett effektivt och pålitligt sätt att resa runt i Sverige är SJ det perfekta valet för dig! Ladda ner appen idag och börja planera din resa.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

SJ Faktura Kundservice – Telefon

SJ Fakturas kundtjänst telefonnummer: 0771-75-75-99. SJ Fakturas kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 09: 00-17: 00.

SJ Faktura Kundservice – Företagets hemsida

På sj.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

SJ Faktura Kundservice – E-post

Kunder kan kontakta SJ Faktura kundtjänst via e-postadressen SJ customer service: SJ customer service: kundservice@sj.se SJ Faktura: faktura.privat@sj.se.

SJ Faktura Kundservice – Facebook

SJ Faktura på deras officiella Facebook-sida: klicka här

SJ Faktura Kundservice – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på Twitter.

SJ Faktura Kundservice – Chatt

SJ Fakturas kundtjänst via chatt: klicka här

SJ Faktura Kundservice – Postadress

Vasagatan 10, Stockholm, 10550, SE.

Scroll to Top