Singapore Airlines Kundservice

Om du är ute efter att komma i kontakt med Singapore Airlines så kan du hitta alla kontaktvägar för att komma i kontakt med dem på denna sida. Vi har samlat in den senaste uppdaterade informationen för att komma i kontakt med Singapore Airlines. Vi har publicerat deras telefonnummer, E-postadress, chatt, hemsida, postadress, Facebook och Twitter.

Om Singapore Airlines

Singapore Airlines är Singapores flaggskepp med ett nav på Changi Airport. Flygbolaget är välkänt för sina annonser och sitt reklammaterial med "Singapore Girl", som har blivit en del av det som gör dem så varumärkeseffektiva bland passagerare över hela världen! Flygbolaget grundades 1947 och var en bas för det amerikanska flygvapnet fram till 1972, då det blev ett självständigt företag under sitt nuvarande namn - ett företag som snart skulle etablera sig bland världens ledande flygbolag tack vare sin utmärkta service, samtidigt som det har några roliga igenkänningsbara kännetecken, t.ex. ombord på vissa flygplan eller till och med genom en sång! I dag är Singapore Airlines ett av världens mest respekterade flygbolag. Med ett starkt fokus på kundservice och hög kvalitet har flygbolaget vunnit många priser och utmärkelser genom åren. Flygbolaget flyger för närvarande till över 60 destinationer i Asien, Europa, Oceanien, Afrika och Nordamerika - vilket gör det till ett av de största flygbolagen i världen . Singapore Airlines fokuserar starkt på innovation och letar alltid efter nya sätt att förbättra reseupplevelsen för sina passagerare. Så om du letar efter ett flygbolag som erbjuder bra service, ett brett utbud av destinationer och en rolig flygupplevelse, se till att kolla in Singapore Airlines! Du kommer inte att bli besviken.

Kontaktalternativ för kundservice:

Singapore Airlines Kundservice – Telefon

Singapore Airlines kundtjänst telefonnummer: 08-6117131. Singapore Airlines telefonsupport öppettider: Måndag-Torsdag: 09: 00-16: 30 Fredag: 09: 00-16: 00.

Singapore Airlines Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på singaporeair.com: klicka här

Singapore Airlines Kundservice – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected].

Singapore Airlines Kundservice – Facebook

Singapore Airlines kundtjänst facebook länk: klicka här

Singapore Airlines Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

Singapore Airlines officiella twitterkonto: klicka här

Singapore Airlines Kundservice – Chatt

Singapore Airlines kundtjänst via chatt:

Singapore Airlines Kundservice – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Sky City, Staircase F, 6th, Airport, 190 45 Stockholm-Arlanda, Sweden.