Simrishamns Bostäder Kundservice

Om du är ute efter att komma i kontakt med Simrishamns Bostäders Kundtjänst så kan du hitta alla kontaktvägar för att komma i kontakt med dem på denna sida. Vi har samlat in den senaste uppdaterade informationen för att komma i kontakt med Simrishamns Bostäders Kundtjänst. Vi har publicerat deras telefonnummer, E-postadress, chatt, hemsida, postadress, Facebook och Twitter.

Simrishamns Bostäders Kundtjänst – Telefon

För Simrishamns bostäder är målet att få in fler människor i sin kommun genom att göra det enkelt att bo och arbeta här. När de väl har flyttat in tillsammans med familj eller vänner - tillfälligt eller permanent - är det dags för dem att njuta av allt som denna vackra stad har att erbjuda! Det innebär att skapa bostäder där du kan känna dig trygg från en stund till nästa, ge hyresgästerna möjlighet att välja vilken typ av boende som passar bäst Den vänliga personalen vill att varje hyresgäst ska njuta av sin vistelse lika mycket, oavsett om du bor i en studio, ett familjehem eller en större lägenhet. Detta möjliggörs av kommunens unika läge vid Östersjön, där det finns massor av saker att göra året runt! Simrishamns bostäder strävar efter att göra livet enkelt för sina hyresgäster. De erbjuder ett brett utbud av bostäder som passar alla behov, och kommunen arbetar ständigt för att förbättra sina tjänster. Därför erbjuder de gratis WiFi i alla offentliga utrymmen och rabatter på lokala företag. Simrishamns bostäder är den perfekta platsen att kalla hem, oavsett om du letar efter en korttidshyra eller ett långtidshyresavtal.

Kontaktalternativ för kundservice:

Simrishamns Bostäder Kundservice – Telefon

Simrishamns Bostäders kundtjänst telefonnummer: 0414-81-96-30. Simrishamns Bostäders telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag: 08: 00-11: 00.

Simrishamns Bostäder Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på simrishamnsbostader.se: klicka här

Simrishamns Bostäder Kundservice – E-post

Kunder kan kontakta Simrishamns Bostäder kundtjänst via e-postadressen: [email protected]

Simrishamns Bostäder Kundservice – Facebook

– Ingen officiell Facebook-sida.

Simrishamns Bostäder Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Simrishamns Bostäder Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Simrishamns Bostäder Kundservice – Postadress

Postadressen till Simrishamns Bostäders kundtjänst: Bruksgatan 1 272 36 Simrishamn.

Scroll to Top