Simbutiken Kundservice

Om du är ute efter att komma i kontakt med Simbutiken så kan du hitta alla kontaktvägar för att komma i kontakt med dem på denna sida. Vi har samlat in den senaste uppdaterade informationen för att komma i kontakt med Simbutiken. Vi har publicerat deras telefonnummer, E-postadress, chatt, hemsida, postadress, Facebook och Twitter.

Om Simbutiken

Simbutiken i Uppsala öppnades av en far och son-duo för över 25 år sedan. Den ursprungliga avsikten med verksamheten var att sälja vattenutrustning, men det blev snabbt klart att det fanns fler möjligheter utanför simutrustningen - vilket ledde till att de började sälja kläder också! Företaget erbjuder både online-shopping med snabb leverans eller så kan du besöka en av deras många butiker runt om i Skandinavien där de har fantastisk kundservicepersonal som alltid gärna hjälper shoppare att hitta det som är perfekt utan att ha några problem att navigera genom alla aspekter som erbjuds på din närmaste plats. Företaget har en rik historia och det är något som far och son är mycket stolta över. De lägger stor vikt vid att förse kunderna med högkvalitativa produkter och utmärkt service - något som har hållit dem kvar i över 25 år! Om du någon gång är i Uppsala, se till att svänga förbi Simbutiken!

Kontaktalternativ för kundservice:

Simbutiken Kundservice – Telefon

Simbutikens kundtjänst telefonnummer: 018-232525. Simbutikens telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag: 10: 00-20: 00 Lördag-söndag: 10: 00-17: 00.

Simbutiken Kundservice – Företagets hemsida

På simbutiken.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Simbutiken Kundservice – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected].

Simbutiken Kundservice – Facebook

Simbutiken officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

Simbutiken Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Simbutiken Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via chatt.

Simbutiken Kundservice – Postadress

Postadressen till Simbutikens kundservice: Simbutiken Idrottsgatan 2 753 33 Uppsala.