Sigtuna Bil Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Sigtuna Bil Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Sigtuna Bil Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Sigtuna Bil

Sigtuna Bil är ett litet familjeföretag som specialiserar sig på begagnade bilar. De har betjänat kunder i hela Stockholms län sedan starten för över tio år sedan och har åtagit sig att ge en utmärkt upplevelse i varje steg av processen - oavsett om du letar efter din första bil eller bara behöver lite råd om vilken typ som fungerar bäst passar ekonomin! Ludwig Askervall har en hårt arbetande tradition från olika branscher när han slog sig samman med Joachim Lundqvist (ägaren) som har mycket erfarenhet av att arbeta inom Audi/Volkswagen Group Nordic region inklusive Skoda Auto Sweden AB innan han kom ombord också; det finns verkligen ingen annan här ute som är villig att göra exakt samma sak . Om du letar efter en fantastisk begagnad bil till ett oslagbart pris, leta inte längre än till Sigtuna Bil! Du kan bläddra bland deras online-inventarier eller besöka dem personligen för att prata med en kunnig medlem av teamet och göra en provkörning. Och glöm inte - de erbjuder finansieringsalternativ för att göra din drömbil mer överkomlig än någonsin.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Sigtuna Bil Kundservice – Telefon

Sigtuna Bils kundtjänst telefonnummer: 08-592-52-100. Sigtuna Bils telefonsupport öppettider: Måndag-torsdag: 09: 00-18: 00 Fredag: 09: 00-17: 00 Lördag: 11: 00-15: 00 Söndag: 11: 00-15: 00.

Sigtuna Bil Kundservice – Företagets Hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på sigtunabil.se: klicka här

Sigtuna Bil Kundservice – E-post

Sigtuna Bils kundtjänst e-postadress: info@sigtunabil.se.

Sigtuna Bil Kundservice – Facebook

– Ingen kundservice av facebook messenger.

Sigtuna Bil Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Sigtuna Bil Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Sigtuna Bil Kundservice – Postadress

Sigtuna Bils kundtjänst adress: Voltgatan 5 195 60 Arlandastad.

Scroll to Top