Shpock Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Shpock Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Shpock Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Shpock

Shpock är en onlinemarknadsplats som använder en mobil- och webbläsarbaserad plattform för privat köp och försäljning av saker i området. Shpock utvecklas och drivs av det österrikiska nystartade företaget Findly GmbH och har 102 anställda. Finderly GmbH ägs av Russmedia Equity Partners. Shpock grundades 2011 av Michael Paternot och Christopher Kraus som en mobil marknadsplats för privata köp och försäljningar i området. År 2012 vann Shpock utmärkelsen "Red Herring 100 Europe". År 2013 vann Shpock utmärkelsen "Emerging Entreprenör" vid den österrikiska prisceremonin för grundare. I oktober 2014 lanserade Shpock sin webbplats och utökade sin verksamhet till att även omfatta datoranvändare. I mars 2015 fick Shpock 5 miljoner euro i serie A-finansiering från Lakestar. I september 2015 expanderade Shpock till den brittiska marknaden.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Shpock Kundservice – Telefon

Företaget erbjuder ingen kundtjänst via telefon.

Shpock Kundservice – Företagets Hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på shpock.com: klicka här

Shpock Kundservice – E-post

Kunder kan kontakta Shpock kundtjänst via e-postadressen [email protected].: support@shpock.com.

Shpock Kundservice – Facebook

Shpock på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Shpock Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Shpock Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Shpock Kundservice – Postadress

Shpocks kundtjänst adress: finderly GmbH (Medieninhaber) Donau-City-Straße 1 1220 Vienna, Austria.

Scroll to Top