Shelta Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Shelta Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Shelta Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Shelta

Shelta är en butik som öppnade i Göteborg för att sälja streetwear och sneakers. De har funnits sedan 2004 då de först började med att sälja mixtapes men idag innehåller deras lager även smycken! Du kan köpa rapmusik online eller på fysiska platser över hela världen - det handlar inte bara om kläderna längre.... Namnet Shelta kommer från en amerikansk term som betyder "att njuta" Som om du behövde ytterligare en anledning till varför det här stället regerar över alla andra.... Du kan också läsa mer om Sheltas historia, deras influenser och vad de handlar om på deras webbplats. Så visa lite kärlek och stöd din lokala streetwearbutik idag! Om du letar efter de bästa streetwear och sneakers i Göteborg, leta inte längre än till Shelta! Den här butiken har varit har funnits sedan 2004 och har allt du behöver för att hålla din garderob fräsch. Shelta har allt från mixtapes till smycken. Och som om det inte vore nog säljer de även rapmusik online och på fysiska platser över hela världen. Så visa lite kärlek och stöd din lokala streetwearbutik idag!

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Shelta Kundservice – Telefon

Företaget erbjuder ingen kundtjänst via telefon.

Shelta Kundservice – Företagets Hemsida

På shelta.se kan du hitta självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information: klicka här

Shelta Kundservice – E-post

E-postadressen till Sheltas kundsupport är: [email protected].

Shelta Kundservice – Facebook

Sheltas kundtjänst facebook länk: klicka här

Shelta Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Shelta Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Shelta Kundservice – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Shelta Andra Långgatan 21 41328 Göteborg.