SHEIN Kundservice

Vill du nå kundtjänst/kundservice hos SHEIN Kundservice. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med SHEIN Kundservice. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Om SHEIN

SHEINs grundare har åtagit sig att förse alla med prisvärda och trendiga kläder. Företaget grundades 2008 och levererar i mer än 220 länder runt om i världen, inklusive Europa, Amerika, Australien och Mellanöstern

År 2010 blev de erkända som en av "The Best 10 Fashion Websites" av Forbes Magazine eftersom deras affärsmodell gör det möjligt för dem att tillhandahålla produkter av hög kvalitet samtidigt som de håller priserna tillräckligt låga så att alla har råd!Sedan 2013 har märket funnits i Frankrike och lyckats förföra en av de mest krävande marknaderna. SHEIN samarbetar med sina partners för att erbjuda online-rabatter till studenter och konsumenter som får särskilda villkor för online-köp på www.shein.se

SHEIN samarbetar med lokala designers för att erbjuda ett brett utbud av trendiga produkter till konkurrenskraftiga priser. SHEIN-teamet består av kreativa människor som brinner för sitt arbete. Varje anställd tar med sig sin egen personlighet, sina intressen och kreativa idéer in i företaget.

Kontaktalternativ för kundservice:

SHEIN Kundservice – Telefon

För närvarande erbjuder inte företaget kundtjänst via telefon.

SHEIN Kundservice – Företagets hemsida

På SHEIN.com kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

SHEIN Kundservice – E-post

E-postadressen till SHEINs kundtjänst är: [email protected].

SHEIN Kundservice – Facebook

SHEIN officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

SHEIN Kundservice – Twitter

SHEIN på deras officiella twitterkonto: klicka här

SHEIN Kundservice – Chatt

Företagets kundtjänst via chatt: klicka här

SHEIN Kundservice – Postadress

Postadressen till SHEINs kundtjänst: Room 11-12 2/F Hong Leong Plaza (Phase 1) NO.33, LokYip Road, Fanling NT, Hong Kong.