SAS – Scandinavian Airlines Kundservice – Kontaktuppgifter

Om du är ute efter att komma i kontakt med SAS – Scandinavian Airlines så kan du hitta alla kontaktvägar för att komma i kontakt med dem på denna sida. Vi har samlat in den senaste uppdaterade informationen för att komma i kontakt med SAS – Scandinavian Airlines. Vi har publicerat deras telefonnummer, E-postadress, chatt, hemsida, postadress, Facebook och Twitter.

Om SAS – Scandinavian Airlines

SAS Scandinavian Airlines System grundades 1946 och har sedan dess varit en viktig länk mellan Skandinavien och världen. Nu har SAS mer än 150 flygplan, allt från små propellerplan till stora jetplan, som betjänar destinationer över hela Europa och även Nordamerika från sin huvudknutpunkt: Stockholm Arlanda International Airport. SAS har länge varit känt för sin innovativa anda. I början var SAS ett av de första flygbolagen att införa jetmotorer och självbetjäning vid incheckning. På senare tid var SAS det första flygbolaget i Europa som erbjöd gratis WiFi på alla flygningar. Och SAS letar alltid efter nya sätt att göra resan bekvämare och bekväm för passagerarna.SAS introducerar nu ett nytt sätt att resa: SAS Business Class Suite. SAS Business Class Suite är utformad för att ge passagerarna mer utrymme och avskildhet, med funktioner som en helt platt säng, direkt tillgång till gången och en skjutdörr för avskildhet. Sviten har också en egen personlig TV, eluttag och läslampa.

Kontaktalternativ för kundservice:

SAS – Scandinavian Airlines Kundservice – Kontaktuppgifter – Telefon

SAS – Scandinavian Airlines kundtjänst telefonnummer: 08-797-4000. SAS – Scandinavian Airlines kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 07: 00-19: 00 Lördag: 09: 00-17: 00 Söndag: 09: 00-18: 00.

SAS – Scandinavian Airlines Kundservice – Kontaktuppgifter – Företagets hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på flysas.com: klicka här

SAS – Scandinavian Airlines Kundservice – Kontaktuppgifter – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via e-post.

SAS – Scandinavian Airlines Kundservice – Kontaktuppgifter – Facebook

SAS – Scandinavian Airlines kundtjänst facebook länk: klicka här

SAS – Scandinavian Airlines Kundservice – Kontaktuppgifter: Hur du kontaktar – Twitter

SAS – Scandinavian Airlines kundtjänst twitter Länk: klicka här

SAS – Scandinavian Airlines Kundservice – Kontaktuppgifter – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via chatt.

SAS – Scandinavian Airlines Kundservice – Kontaktuppgifter – Postadress

SAS – Scandinavian Airlines kundtjänst adress: SAS Frösundavik Office Building, Frösundaviks allé 1, 169 70 Solna, Sweden.