Sängvaruhuset Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Sängvaruhuset Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Sängvaruhuset Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Sängvaruhuset

Sängvaruhuset är ett av Sveriges mest populära företag för sängar och sovrumstillbehör. I snart 20 år har de varit ett ställe att gå till med allt från billiga madrasser av låg kvalitet till dyra lyxmodeller som bara eliten har råd med. De har även ett stort utbud av tillbehör, såsom sängkläder, kuddar och filtar. Om du letar efter en ny säng eller sovrumsmöbler är Sängvaruhuset definitivt rätt ställe att gå till. Du kommer garanterat att hitta det du söker, till ett pris som passar din budget.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Sängvaruhuset Kundservice – Telefon

Sängvaruhusets kundtjänst telefonnummer: 08-440-32-00. Sängvaruhusets telefonsupport öppettider: Måndag-tisdag: 11: 00-19: 00 Onsdag-fredag: 11: 00-18: 00 Lördag: 11: 00-16: 00.

Sängvaruhuset Kundservice – Företagets hemsida

På sangvaruhuset.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Sängvaruhuset Kundservice – E-post

Kunder kan kontakta Sängvaruhuset kundtjänst via e-postadressen [email protected].: info@sangvaruhuset.se.

Sängvaruhuset Kundservice – Facebook

Sängvaruhuset kundtjänst Facebook länk: klicka här

Sängvaruhuset Kundservice – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på Twitter.

Sängvaruhuset Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Sängvaruhuset Kundservice – Postadress

Sängvaruhuset Elgen Karlavägen 27 114 32 Stockholm.

Scroll to Top