Sandhult-Sandareds Elektriska SSEL Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Sandhult-Sandareds Elektriska SSEL Kundtjänst? Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Sandhult-Sandareds Elektriska SSEL Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Sandhult-Sandareds Elektriska SSEL

Sandhult-Sandareds Elektriska är mer än bara en ekonomisk förening. SSEL:s kärnverksamhet innebär att driva elnätet, men de bedriver även handelsverksamhet för att generera intäkter till sina kunder och dra nytta av marknadens svängningar för att se till att alla medlemmar har tillgång till överkomliga priser oavsett om du är ett stort eller litet företag - på så sätt hamnar ingen på efterkälken! År 2021 såg vi ett nytt företag växa fram ur dessa två enheter: Sandahl Export & Import AB (Sengeim). Under 2018 uppmärksammade media det när det anställde influencern Kim Katherson som sin första kändisanställda som hjälpte till att marknadsföra miljövänliga produkter som t.ex glödlampor och energibesparande anordningar. Sengeim är ett dotterbolag till SSEL som fokuserar på att sälja miljövänliga produkter till andra länder.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Sandhult-Sandareds Elektriska SSEL Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Sandhult-Sandareds Elektriska SSEL Kundtjänst. Ring då detta nummer: 033 – 23 37 55.

Sandhult-Sandareds Elektriska SSEL Kundtjänst – Företagets hemsida

På ssel.se/ hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Sandhult-Sandareds Elektriska SSEL Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected]

Sandhult-Sandareds Elektriska SSEL Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Sandhult-Sandareds Elektriska SSEL Kundtjänst – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Sandhult-Sandareds Elektriska SSEL Kundtjänst – Chatt

Sandhult-Sandareds Elektriska SSEL erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Sandhult-Sandareds Elektriska SSEL Kundtjänst – Postadress

Adressen till Sandhult-Sandareds Elektriska SSEL Kundtjänst är: Mån-fre 8-16, Lunchstängt 12-13