Sabis Kundservice

Om du är ute efter att komma i kontakt med Sabis Kundservice så kan du hitta alla kontaktvägar för att komma i kontakt med dem på denna sida. Vi har samlat in den senaste uppdaterade informationen för att komma i kontakt med Sabis Kundservice. Vi har publicerat deras telefonnummer, E-postadress, chatt, hemsida, postadress, Facebook och Twitter.

Sabis Kundservice – Telefon

Det familjeägda och drivna Sabis har varit en hörnsten i livsmedelsindustrin i Sverige i över 150 år. Med mer än 600 anställda ansvarar de för att förvalta såväl restauranger som kaféer med tjänster som catering eller städning efter festgäster från stökiga måltider! Ursprunget går tillbaka till 1874 då Johan August Petter föddes in i ett redan blomstrande affärsimperium som sträckte sig över många olika branscher, bland annat detaljhandelsförsäljning i hemleveransbutiker som kallas "torg", vilket betyder marknadsplats på svenska. Företaget har genomgått många förändringar och utmaningar genom åren, men har alltid lyckats klara sig bra. Idag är de kända för sin goda mat och oklanderliga service.

Kontaktalternativ för kundservice:

Sabis Kundservice – Telefon

Telefonnumret till Sabis kundtjänst är: 08-545-856-60. Sabis telefonsupport går att nå: Måndag-torsdag: 08: 00-16: 30 Fredag: 08: 00-15: 45.

Sabis Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på sabis.se: klicka här

Sabis Kundservice – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected].

Sabis Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Sabis Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Sabis Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Sabis Kundservice – Postadress

Sabis kundtjänst adress: Sabis AB Box 6015 102 31 Stockholm.