RunKeeper Kundservice

Om du är ute efter att komma i kontakt med RunKeeper så kan du hitta alla kontaktvägar för att komma i kontakt med dem på denna sida. Vi har samlat in den senaste uppdaterade informationen för att komma i kontakt med RunKeeper. Vi har publicerat deras telefonnummer, E-postadress, chatt, hemsida, postadress, Facebook och Twitter.

Om RunKeeper

Runkeeper är en GPS-fitnessapp som finns tillgänglig för iOS- och Android-användare. Den här innovativa applikationen spårar inte bara din fysiska aktivitet, utan erbjuder också möjligheten att jämföra dig själv med andra Runkeepers i olika regioner eller tidsperioder genom deras månatliga prenumerationstjänst! Det bästa? Det är helt gratis fram till dess att fem stjärnor tjänas på någon av våra utmaningar - då kan du betala vad som känns rätt (det finns verkligen inget alternativ) om du ville ha tillgång utöver dessa funktioner enbart; de inkluderar träningsplaner utformade av professionella idrottare samt live-spårningsdata så att alla har något konkret om sina framsteg oavsett var de går. Oavsett om du försöker komma i form, träna inför ett lopp eller bara vara mer aktiv kan Runkeeper hjälpa dig att nå dina mål! Och med den nya utmaningsfunktionen finns det ännu mer motivation att fortsätta röra på sig. Så vad väntar du på? Ladda ner Runkeeper och starta din nästa utmaning idag!

Kontaktalternativ för kundservice:

RunKeeper Kundservice – Telefon

För närvarande erbjuder inte företaget kundtjänst via telefon.

RunKeeper Kundservice – Företagets hemsida

På runkeeper.com hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

RunKeeper Kundservice – E-post

RunKeepers kundtjänst e-postadress: [email protected].

RunKeeper Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

RunKeeper Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

Företagets kundtjänst via twitterkonto: klicka här

RunKeeper Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

RunKeeper Kundservice – Postadress

RunKeepers kundtjänst adress: 1 Winthrop Square, Boston, MA 02110, USA.