Rörfokus Kundservice

Om du är ute efter att komma i kontakt med Rörfokus Kundservice så kan du hitta alla kontaktvägar för att komma i kontakt med dem på denna sida. Vi har samlat in den senaste uppdaterade informationen för att komma i kontakt med Rörfokus Kundservice. Vi har publicerat deras telefonnummer, E-postadress, chatt, hemsida, postadress, Facebook och Twitter.

Rörfokus Kundservice – Kundcenter

Rörfokus grundades 2009 med kontor i hela Gävle. De har fyra affärsområden; Detalj & E-handel, VVS-entreprenader, Badrumsrenoveringar och VVS-tjänster för att bara nämna några! Du kan hitta deras produkter till försäljning på 30 000 artiklar online via vår hemsidas e-handelssida som också är där du får veta mer om dem om du är intresserad. Rörfokus är ett familjeföretag som startades av två bröder, Daniel och Marcus. Deras mål var att tillhandahålla högkvalitativa VVS-produkter och tjänster till både handeln och allmänheten. Rörfokus har sedan dess vuxit från klarhet till klarhet och har nu över 40 anställda på sina tre orter; Gävle , Stockholm och Uppsala. Rörfokus är stolta över att vara en av de ledande leverantörerna av VVS-produkter och tjänster i Sverige och erbjuder ett brett sortiment av både traditionella och innovativa produkter. Om du behöver hjälp eller råd, tveka inte att ta kontakt med dem!

Kontaktalternativ för kundservice:

Rörfokus Kundservice – Telefon

Rörfokus kundtjänst telefonnummer: 026-10-66-50. Rörfokus kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 07: 00-17: 00 Lördag: 10: 00-14: 00.

Rörfokus Kundservice – Företagets hemsida

På rorfokus.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Rörfokus Kundservice – E-post

Rörfokus kundtjänst e-postadress: [email protected].

Rörfokus Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Rörfokus Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Rörfokus Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via chatt.

Rörfokus Kundservice – Postadress

Rörfokus kundtjänst adress: Rörfokus Gävle AB Gävle Brovägen 17 80293 GÄVLE.