Rödeby Energi Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Rödeby Energi Kundtjänst? Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Rödeby Energi Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Rödeby Energi

Rödeby Energi är ett litet elbolag som grundades 1927 och som idag erbjuder grön, lokalt producerad energi till cirka 4000 kunder. Rödeby Energis affärsidé är att bidra till ett hållbart samhälle genom att tillhandahålla miljövänlig och lokalt producerad energi. Rödeby Energi erbjuder el från både vindkraft och vattenkraft. Företagets mål är att bli helt fossilfritt år 2025. Rödeby Energi har varit en del av fortum-koncernen sedan 2010. Fortum är ett ledande företag inom ren energi som erbjuder el, värme och kyla samt lösningar för cirkulär ekonomi. Fortums vision är att möjliggöra en framtid med 100 % förnybar energi. Rödeby Energi är certifierat av Klimat- och energimyndigheten som ett klimatneutralt företag. Det innebär att företaget kompenserar för alla sina utsläpp av växthusgaser. Rödeby Energi är också medlem i Svenska föreningen för klimatneutralitet.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Rödeby Energi Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Rödeby Energi Kundtjänst. Ring då detta nummer: 0455-485 30 .

Rödeby Energi Kundtjänst – Företagets hemsida

På rodebyenergi.se/ hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Rödeby Energi Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected]

Rödeby Energi Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Rödeby Energi Kundtjänst – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Rödeby Energi Kundtjänst – Chatt

Rödeby Energi erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Rödeby Energi Kundtjänst – Postadress

Adressen till Rödeby Energi Kundtjänst är: Karlskronavägen 38 373 43 Rödeby

Scroll to Top