Returhuset Kundservice

Om du är ute efter att komma i kontakt med Returhuset så kan du hitta alla kontaktvägar för att komma i kontakt med dem på denna sida. Vi har samlat in den senaste uppdaterade informationen för att komma i kontakt med Returhuset. Vi har publicerat deras telefonnummer, E-postadress, chatt, hemsida, postadress, Facebook och Twitter.

Om Returhuset

Returhuset är ett svenskt företag som hjälper miljövänliga e-handlare att minska sitt koldioxidavtryck genom att sälja tidigare returnerade varor.

Om en återförsäljare i Malmö köper något från norra Lappland och inte är nöjd kan Returhuset sälja det till en annan butik i söder för en mindre kostnad än att skicka tillbaka dem utomlands, vilket minskar avfall och föroreningar med varje försäljning!

Företaget grundades av två entreprenörer, Emma och Hampus, som letade efter ett sätt att göra avkastningen mer hållbar. "Vi startade Returhuset för att vi såg en möjlighet att skapa en cirkulär ekonomi för e-handel", säger Emma. "Det är viktigt för oss att våra kunder kan handla med gott samvete och veta att att deras avkastning hanteras på ett hållbart sätt."

Sedan starten 2016 har Returhuset arbetat med några av de största namnen inom svensk e-handel, däribland Naturkompaniet, Lekmer och Ellos. Företaget expanderar nu till andra länder i Europa och vill hjälpa ännu fler återförsäljare blir gröna!

Kontaktalternativ för kundservice:

Returhuset Kundservice – Telefon

Returhusets kundtjänst telefonnummer: 010-810-83-79. Returhusets kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 10: 00-18: 00 Lördag-söndag: 10: 00-16: 00.

Returhuset Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på returhuset.se: klicka här

Returhuset Kundservice – E-post

Returhusets kundtjänst e-postadress: forsaljning@returhuset.se.

Returhuset Kundservice – Facebook

Returhuset kundtjänst facebook länk: klicka här

Returhuset Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på twitter.

Returhuset Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Returhuset Kundservice – Postadress

Returhusets kundtjänst adress: Handelsvägen 34, Staffanstorp.

Scroll to Top