RCG Kundservice

Försöker du komma i kontakt med RCG Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta RCG Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om RCG

RCG är en svensk resebyrå som erbjuder både reguljära och skräddarsydda resor. De har funnits i över 25 år och har idag totalt 36 anställda! Odenresor anslöt sig till deras team under 2015; vilket gör att vi nu är uppe i 497 resenärer som bokar flyg eller hotell genom dem varje år när de inte är ute och utforskar på egen hand utan någon hjälp från oss - experterna på RCG.

Varje dag väntar nya äventyr bakom dessa dörrar, så glöm inte bort hur roligt det kan vara att utforska och samtidigt hålla sig nära vännerna under din vistelse här i Sverige!

Om du vill göra din bokningsprocess så smidig som möjligt rekommenderar vi att du läser deras FAQ-sektion. Den är fullmatad med information om hur du gör din bokning, hur du betalar och vad du ska göra om något går fel. Om du har några frågor som inte besvaras i FAQ-avsnittet är deras kundtjänst alltid redo!

Letar du efter inspiration om vart du ska åka och vad du ska göra? Se till att kolla in vår blogg, den är full av artiklar skrivna av våra reseexperter! Och om du fortfarande är osäker på vart du ska åka kan vårt team hjälpa dig att planera den perfekta resan - det är bara att ringa oss eller skicka oss ett mejl.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

RCG Kundservice – Telefon

Rcgs kundtjänst telefonnummer: 08-16-88-00. Rcgs telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag: 09: 00-13: 00 och 14: 00-16: 00 Lördagar: 11: 00-13: 30.

RCG Kundservice – Företagets hemsida

På rcg.se kan du hitta självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information: klicka här

RCG Kundservice – E-post

Kunder kan kontakta RCGs kundtjänst via e-postadressen [email protected].: [email protected].

RCG Kundservice – Facebook

RCG på deras officiella Facebook-sida: klicka här

RCG Kundservice – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på Twitter.

RCG Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

RCG Kundservice – Postadress

Box 19025, 104 32 Stockholm.