Qatar Airways Kundtjänst

Vill du nå kundtjänst/kundservice hos Qatar Airways Kundtjänst. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med Qatar Airways Kundtjänst. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Om Qatar Airways

Qatar Airways är det nationella flygbolaget i Qatar och ett högt ansett för högkvalitativa flygningar. Det har mer än 200 flygplan med kapacitet att flyga över hela världen och flyger via sitt nav på Hamad International Airport som dessutom ansluter över 150 destinationer - den största flygplatsen i volym räknat i hela världen! Flygbolaget har röstats fram som "bästa flygbolag" i Mellanöstern 11 år i rad och är medlem i världens mest prisbelönta flygallians, Star Alliance. Qatar Airways strävar ständigt efter att förbättra sina tjänster till passagerarna genom nya produkter och en modern flotta. Flygbolaget har också vunnit flera utmärkelser för att vara ett miljövänligt flygbolag, bland annat utmärkelser från Skytrax. Qatar Airways är definitivt ett av de bästa flygbolagen att välja när du flyger långdistansflyg. Qatar Airways erbjuder ett brett utbud av förmåner till passagerarna, bland annat generösa bagagekvoter, underhållning ombord och många andra tjänster som gör att du får en trevlig flygning.

Kontaktalternativ för kundservice:

Qatar Airways Kundtjänst – Telefon

Telefonnumret till Qatar Airways kundtjänst är: 08-402-00-80. Qatar Airways telefonsupport går att nå: Måndag-lördag: 09: 00-18: 00, söndag: 10: 00-18: 00.

Qatar Airways Kundtjänst – Företagets hemsida

På qatarairways.com hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Qatar Airways Kundtjänst – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via e-post.

Qatar Airways Kundtjänst – Facebook

Qatar Airways på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Qatar Airways Kundtjänst – Twitter

Företagets kundtjänst via twitterkonto: besök hemsidan. klicka här

Qatar Airways Kundtjänst – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Qatar Airways Kundtjänst – Postadress

Postadressen till Qatar Airways kundtjänst: Östermalmsgatan 87, 114 59 Stockholm.