Pripps Blå Kundservice

Om du är ute efter att komma i kontakt med Pripps Blås Kundservice så kan du hitta alla kontaktvägar för att komma i kontakt med dem på denna sida. Vi har samlat in den senaste uppdaterade informationen för att komma i kontakt med Pripps Blås Kundservice. Vi har publicerat deras telefonnummer, E-postadress, chatt, hemsida, postadress, Facebook och Twitter.

Pripps Blås Kundservice – Telefon

Pripps Blå är ett blekt lageröl med en perfekt balans mellan beska och sötma. Doften är brödlik med toner av halm och citrus. Smaken är fräsch med inslag av beska i eftersmaken. Pripps Blå som bryggs av Carlsberg är en uppfriskande öl som kan avnjutas året runt. Den lätta kroppen och den måttliga kolsyran gör det till ett lättdrucket öl. Oavsett om du njuter av en måltid eller bara kopplar av med vänner är Pripps Blå det perfekta valet. Det danska bryggeriföretaget Carlsberg A/S har funnits sedan 1847. De är det fjärde största bryggeriet i världen med intressen i 150 länder och 100 bryggerier världen över! Bland deras varumärken finns några mycket populära sådana som Tuborg eller Tetley's vilket gör dem till ett internationellt kraftpaket som du kan stryka från listan när du handlar öl i livsmedelsbutiker nära dig imorgon bitti (eller ikväll).

Kontaktalternativ för kundservice:

Pripps Blå Kundservice – Telefon

Telefonnumret till Pripps Blås kundtjänst är: 020-78-80-20. Pripps Blås telefonsupport går att nå: Måndag: 08: 30-10: 00.

Pripps Blå Kundservice – Företagets hemsida

På pripps.se kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Pripps Blå Kundservice – E-post

E-postadressen till Pripps Blås kundservice är: [email protected].

Pripps Blå Kundservice – Facebook

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via facebook-sida.

Pripps Blå Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

Pripps Blås kundtjänst twitter Länk: klicka här

Pripps Blå Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Pripps Blå Kundservice – Postadress

Pripps Blå kundtjänst adress: Evenemangsgatan 31 169 79 Solna Sweden.