Priceline Kundtjänst – Kontaktuppgifter

Försöker du komma i kontakt med priceline Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta priceline Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om priceline

Priceline grundades 1997 på baksidan av en briljant originalidé. Flygbolag flög regelbundet bara två tredjedelar fulla, med miljontals tomma platser. En miljon hotellrum kan bli oanvända varje natt. Och de som ville hyra bil hade få bra alternativ än att köra till varje uthyrningsföretag. I dag är Priceline ett ledande reseföretag på nätet med mer än 1 800 anställda på 33 kontor runt om i världen. De är stolta över att ha byggt upp ett företag baserat på stora idéer - och ännu större drömmar. Pricelines uppdrag är att hjälpa människor att uppleva världen. Det gör de genom att erbjuda fantastiska erbjudanden på reserelaterade produkter och tjänster. Deras innovativa teknik gör det möjligt för konsumenter att enkelt jämföra priser och boka de bästa erbjudandena på flyg, hotell, hyrbilar, semesterpaket och kryssningar. Priceline erbjuder en enda kontaktpunkt för alla dina resebehov, oavsett om du letar efter en sista minuten-resa eller planerar ditt nästa stora äventyr. Och med deras branschledande prisgaranti kan du vara säker på att du får det bästa möjliga priset.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

priceline Kundtjänst – Telefon

pricelines kundtjänst telefonnummer: 020-033-67-82. pricelines telefonsupport öppettider: 24/7.

priceline Kundtjänst – Företagets Hemsida

På priceline.com kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

priceline Kundtjänst – E-post

– Ingen kundservice via e-post.

priceline Kundtjänst – Facebook

priceline officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

priceline Kundtjänst – Twitter

Företagets kundtjänst via twitterkonto: klicka här

priceline Kundtjänst – Chatt

Företagets kundtjänst via chatt: klicka här

priceline Kundtjänst – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: 800 Connecticut Avenue, Norwalk, CT, 06854, USA.

Scroll to Top