Presentkorttorget Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Presentkorttorget Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Presentkorttorget Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Presentkorttorget

GoGift är här för att göra det enkelt för dig som handlar. Med sitt omfattande utbud av presentkort och sina världsomspännande partnerskap har de något som passar alla tillfällen och önskemål! Du kan välja mellan de mest populära butikerna i Storbritannien (och fler). När du väl har gjort ditt köp kan du fortsätta och njuta av att shoppa i vetskap om att det inte finns några återbetalningar på dessa inlösta kort, men oroa dig inte, eftersom alla villkor beror på vem som äger vilken köpman vid tidpunkten för inlösen, så läs noga innan du använder dem själv :). Om du har några frågor eller behöver hjälp är deras kundtjänst utmärkt och de hjälper dig mer än gärna. De erbjuder ett brett utbud av presentkort, så oavsett vilket tillfälle det är, har de allt du behöver! Oavsett om du letar efter en födelsedagspresent, en tackgåva eller bara ett sätt att visa någon att du bryr dig om honom eller henne, de har det perfekta kortet för dig. Och om du inte vet vad du ska köpa erbjuder de också en rad olika presentkortsset, så att du kan välja det perfekta setet för din älskade.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Presentkorttorget Kundservice – Telefon

Presentkorttorgets kundtjänst telefonnummer: 010-138-84-44. Presentkorttorgets kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 09: 00-15: 30.

Presentkorttorget Kundservice – Företagets Hemsida

På gogift.com kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Presentkorttorget Kundservice – E-post

Kunder kan kontakta Presentkorttorget kundtjänst via e-postadressen [email protected].: kundtjanst@gogift.se.

Presentkorttorget Kundservice – Facebook

Presentkorttorget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Presentkorttorget Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Presentkorttorget Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Presentkorttorget Kundservice – Postadress

Presentkorttorgets kundtjänst adress: GoGift U-box 206 202 29 Malmö.

Scroll to Top