Potatisbilarna Kundservice

Om du är ute efter att komma i kontakt med Potatisbilarnas Kundtjänst via Telefon så kan du hitta alla kontaktvägar för att komma i kontakt med dem på denna sida. Vi har samlat in den senaste uppdaterade informationen för att komma i kontakt med Potatisbilarnas Kundtjänst via Telefon. Vi har publicerat deras telefonnummer, E-postadress, chatt, hemsida, postadress, Facebook och Twitter.

Kontakta Potatisbilarnas Kundtjänst

Potatis är en grundvara i det svenska köket. Faktum är att det är omöjligt att ha midsommar utan färskpotatis och sill! Årets första knölar säljs ofta för runt 1 000 kronor per kg - så mycket älskar vi vår nationella grönsak här hemma. Det var inte förrän i slutet av 1800-talet som människor började odla dem i större utsträckning, men även då användes de egentligen bara som dekoration eller matkällor eftersom de flesta inte visste vad de annars skulle göra med så avslöjande grödor från andra sidan havet. Detta ändrades dock efter att Anders Bengtaerde upptäckte tekniker för stärkelseextraktion som gjorde det möjligt för honom att skapa nya mångsidiga livsmedel av dessa ödmjuka potatisar. Och naturligtvis äter vi fortfarande potatis! Det finns få rätter som är så trösterika som en stor skål potatismos en kall vinterdag.

Kontaktalternativ för kundservice:

Potatisbilarna Kundservice – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Potatisbilarna kundtjänst är: 070-2983940. Potatisbilarnas telefonsupport går att nå: Inte publicerad.

Potatisbilarna Kundservice – Företagets hemsida

På potatisbilarna.se kan du hitta självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information: klicka här

Potatisbilarna Kundservice – E-post

– Ingen e-postadress till kundtjänsten finns angiven.

Potatisbilarna Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Potatisbilarna Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Potatisbilarna Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Potatisbilarna Kundservice – Postadress

Potatisbilarna kundtjänst adress: Potatisbilarna AB Box 1007 680 96 Lesjöfors.