Postnummerservice Kundservice

Om du är ute efter att komma i kontakt med Postnummerservices Kundsupport så kan du hitta alla kontaktvägar för att komma i kontakt med dem på denna sida. Vi har samlat in den senaste uppdaterade informationen för att komma i kontakt med Postnummerservices Kundsupport. Vi har publicerat deras telefonnummer, E-postadress, chatt, hemsida, postadress, Facebook och Twitter.

Postnummerservices Kundsupport – Telefon

Det svenska postnummersystemet infördes 1967. Det har utvecklats och anpassats under årens lopp i takt med att posthanteringen har blivit alltmer mekaniserad, vilket har gjort det ännu viktigare att informationen om adresser eller geografiska koordinater är korrekt och uppdaterad så att den kan användas av företag som behöver tillgång till dessa tjänster för sina affärstransaktioner, t.ex. för att skicka paket genom brevlådor etc. Detta är en del av den svenska infrastrukturen För att bättre förstå hur mycket makt Posten (det ansvariga företaget) har bör vi titta på lite statistik: Den främsta anledningen till att folk kontaktar dem när något går fel har direkt att göra med företagets kontrollmekanism - att de förlorar kontrollen över kundkonton på grund av att de tappar kontakten med Posten. Och detta är inte en isolerad händelse, utan något som har pågått i flera år.

Kontaktalternativ för kundservice:

Postnummerservice Kundservice – Telefon

Postnummerservices kundtjänst telefonnummer: 08-410-239-70. Postnummerservices telefonsupport öppettider: Veckodagar: 08: 30-16: 30.

Postnummerservice Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på postnummerservice.se: klicka här

Postnummerservice Kundservice – E-post

E-postadressen till Postnummerservices kundservice är: [email protected].

Postnummerservice Kundservice – Facebook

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via facebook messenger.

Postnummerservice Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på twitter.

Postnummerservice Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Postnummerservice Kundservice – Postadress

Postnummerservices kundtjänst adress: Valhallavägen 117N, 115 31 Stockholm.