PostNord Kundservice

Vill du nå kundtjänst/kundservice hos PostNord Kundservice. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med PostNord Kundservice. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Om PostNord

Postnord är det svenska företag som delar ut post i Skandinavien. Det ägs till 60 procent av Sverige och 40 procent av Danmark, vilket grundades när Posten Danmark gick samman med det 2009; de har cirka 28000 anställda inklusive brevbärare specifikt för dessa två länder.Postnord har nu problem på grund av den största krisen sedan företaget grundades.

De nordiska länderna hör till de länder som har minst post och allt fler människor skriver varje år färre brev och skickar färre paket än tidigare. I januari meddelade Postnord förlust för 2015 - precis som året innan - och att man skulle säga upp 2 000 personer.

För att göra saken ännu värre väljer allt fler människor att ta emot sina räkningar elektroniskt i stället för att få dem skickade per post. Räkningar brukar ge mycket pengar. Till exempel förlorade företagets svenska verksamhet en halv miljard kronor bara förra året eftersom folk inte längre betalade sina elräkningar på det sättet. Detta har i sin turhar lett till ett överutbud på marknaden, vilket leder till lägre priser.

Kontaktalternativ för kundservice:

PostNord Kundservice – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta PostNord kundtjänst är: 0771-33-33-10. PostNords telefonsupport går att nå: För privatkunder: Måndag-fredag: 08: 00-19: 00 För företag: Måndag-Fredag: 08: 00-17: 00.

PostNord Kundservice – Företagets hemsida

På postnord.se kan du hitta självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information: klicka här

PostNord Kundservice – E-post

E-postadressen till PostNords kundservice är: [email protected].

PostNord Kundservice – Facebook

Kontakta PostNord på deras officiella Facebook-sida: klicka här

PostNord Kundservice – Twitter

PostNords kundtjänst twitter Länk: klicka här

PostNord Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

PostNord Kundservice – Postadress

PostNord kundtjänst adress: Postbox 242, 721 06 Västerås.