Plinten Kundservice

Om du är ute efter att komma i kontakt med Plintens Kundservice så kan du hitta alla kontaktvägar för att komma i kontakt med dem på denna sida. Vi har samlat in den senaste uppdaterade informationen för att komma i kontakt med Plintens Kundservice. Vi har publicerat deras telefonnummer, E-postadress, chatt, hemsida, postadress, Facebook och Twitter.

Plintens Kundservice – Telefon

Plinten Elektriska AB är ett företag som tillhandahåller elektriska tjänster inom byggsektorn. De har sitt huvudkontor och filial med kontor på Nybrokajen 3, som ligger inom centrala Stockholm. Deras kunder är fastighetsbolag eller fastighetsförvaltare som behöver hjälp med att installera eluttag för nya byggnader samt reparationsarbeten som görs på gamla byggnader; byggentreprenörer som ansvarar för att inte bara hantera projekt utan också utföra dem genom att tillhandahålla arbetskraft under installationsfaserna också! Det som gör Plinten Elektriska AB unikt är att de är villiga att samarbeta med alla kunder, oavsett projektets storlek. De har ett team av kvalificerade elektriker som kan ta sig an alla uppgifter, stora som små.

Kontaktalternativ för kundservice:

Plinten Kundservice – Telefon

Telefonnumret till Plintens kundtjänst är: 08-556-720-95. Plintens telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 07: 00-18: 00.

Plinten Kundservice – Företagets hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på plinten.se: klicka här

Plinten Kundservice – E-post

E-postadressen till Plintens kundservice är: [email protected].

Plinten Kundservice – Facebook

Plinten officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

Plinten Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Plinten Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Plinten Kundservice – Postadress

Plinten kundtjänst adress: Komministervägen 13, 168 59 Bromma.