Plick Kundservice

Om du är ute efter att komma i kontakt med Plick så kan du hitta alla kontaktvägar för att komma i kontakt med dem på denna sida. Vi har samlat in den senaste uppdaterade informationen för att komma i kontakt med Plick. Vi har publicerat deras telefonnummer, E-postadress, chatt, hemsida, postadress, Facebook och Twitter.

Om Plick

Plick är en webbplats där du kan köpa och sälja begagnade kläder. Sedan 2013 har Plick varit en av Sveriges största online secondhandbutiker När du köper från Plick erbjuder de möjligheten att få ditt paket skickat eller träffa dem personligen om du bor tillräckligt nära - vilket sparar pengar på frakt samtidigt som det är bättre för vår miljö!

VD:n Jimmy Heibert startade detta företag efter att ha insett hur mycket avfall det fanns under sin egen garderobsrensningsprocess som nu hjälper andra att göra sin egen också via deras enkla give/get-system. De arbetar från Stockholm men planerar att expandera i alla delar av den svenska kulturen.

Till att börja med är deras uppdrag att ha en positiv miljöpåverkan, vilket de gör genom att se till att kläder som doneras till dem antingen säljs på deras webbplats eller återvinns. De samarbetar också med välgörenhetsorganisationer så att människor i nöd kan få tillgång till kläder av god kvalitet till ett rimligt pris .

Om du vill rensa din garderob och tjäna lite extra pengar är Plick den perfekta lösningen! Du kan antingen sälja dina kläder direkt till dem eller donera dem.

Kontaktalternativ för kundservice:

Plick Kundservice – Telefon

För närvarande erbjuder inte företaget kundtjänst via telefon.

Plick Kundservice – Företagets hemsida

På plick.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Plick Kundservice – E-post

E-postadressen till Plicks kundtjänst är: [email protected]

Plick Kundservice – Facebook

Plick kundtjänst facebook länk: klicka här

Plick Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Plick Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Plick Kundservice – Postadress

Plicks kundtjänst adress: Plick AB Hornsgatan 24 118 20 Stockholm.

Scroll to Top