PlayStation Kundtjänst: Hur du kontaktar

Vill du nå kundservice hos PlayStation Kundtjänst. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med PlayStation Kundtjänst. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Om PlayStation

Sedan starten 1994 har PlayStation blivit ett av de mest populära spelvarumärkena i världen. PlayStation, som ägs av Sony Interactive Entertainment, erbjuder spelkonsoler för hemmabruk, handkontroller och handhållna enheter samt videospel och fortsätter att erbjuda spelupplevelser av hög kvalitet för spelare överallt. 2015 släppte Sony den mest ikoniska konsolen genom tiderna: PlayStation 4. Runt om i världen finns det nu minst 70 miljoner PlayStation 4-spelare. Detta är en stor prestation för SIE och PlayStation har nått den högsta försäljningen någonsin i deras historia. De populäraste spelentillgängliga för PlayStation 4 är: - Grand Theft Auto V" av Rockstar Games, utgivet 2013. Huvudpersonen i spelet är en brottsling som försöker fly från polisen. - "Battlefield 1" av EA Dice, publicerat 2016, som tar spelarna tillbaka till kaoset iFörsta världskriget. - "Call of Duty: Black Ops 3" av Treyarch, släppt 2015, som är ett skjutspel i första person.

Kontaktalternativ för kundservice:

PlayStation Kundtjänst: Hur du kontaktar – Telefon

PlayStations kundtjänst telefonnummer: +1-800-345-7669. PlayStations telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag: 8:00 am-8:00 PM PST.

PlayStation Kundtjänst: Hur du kontaktar – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på playstation.com: klicka här

PlayStation Kundtjänst: Hur du kontaktar – E-post

– Ingen kundsupport via e-post.

PlayStation Kundtjänst: Hur du kontaktar – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

PlayStation Kundtjänst: Hur du kontaktar – Twitter

PlayStations kundtjänst twitter Länk: klicka här

PlayStation Kundtjänst: Hur du kontaktar – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

PlayStation Kundtjänst: Hur du kontaktar – Postadress

PlayStation kundtjänst adress: 2207 Bridgepointe Pkwy., San Mateo, CA 94404, USA.