Plantagen Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Plantagen Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Plantagen Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Plantagen

Plantagen är mer än bara ett växthus, Plantagen är ett utbildningscenter för dem som älskar växter och trädgårdsarbete. Mer än 2 000 personer arbetar här varje dag för att tillhandahålla de bästa produkterna för växtvård samt råd om hur man bäst njuter av dem utomhus året runt! På Plantagen har vi en passion för växter och trädgårdsarbete. Deras uppdrag är att tillhandahålla de bästa växtvårdsprodukterna och råden så att alla kan njuta av växter och trädgårdsarbete året runt! De har ett brett sortiment av produkter för både inomhus- och utomhusväxter och ett team av experter som kan ge råd om hur du bäst tar hand om dina växter. De har också ett utbildningscenter där du kan lära dig mer om växter och trädgårdsarbete. Om du älskar växter och trädgårdsarbete är Plantagen rätt ställe för dig!

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Plantagen Kundservice – Telefon

Telefonnumret till Plantagens kundtjänst är: 010-1956006. Plantagens telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 09: 00-16: 00.

Plantagen Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på plantagen.se: klicka här

Plantagen Kundservice – E-post

E-postadressen till Plantagens kundsupport är: kundservice@plantagen.se.

Plantagen Kundservice – Facebook

Plantagens kundtjänst Facebook länk: klicka här

Plantagen Kundservice – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på Twitter.

Plantagen Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Plantagen Kundservice – Postadress

Plantagen Sverige AB BOX 19 177 21 Järfälla.

Scroll to Top