Pixum Kundservice – Kontaktuppgifter

Försöker du komma i kontakt med Pixum Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Pixum Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Pixum

Pixum är ett europeiskt företag som erbjuder användarna möjligheten att skapa och beställa produkter som fotoböcker, kort eller utskrifter. Grundaren av Pixum startade detta företag 2004 efter att ha vunnit flera priser för sina innovativa tjänster med digitalfotografi från olika organisationer runt om i Europa, inklusive Tysklands ADC (Anged Design Awards). En produkt som han skapade var tjänsten "The Photo Book In A Minute" som gör det möjligt för människor över hela världen att inom några minuter - inte år - göra sina egna skräddarsydda fotoböcker med hårdband tillsammans online! Pixums filosofi är att göra det enkelt för människor att skapa vackra produkter med sina egna foton som de kommer att uppskatta i många år framöver. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster som alla är utformade för att vara enkla att använda och ge resultat som överträffar kundernas förväntningar. Pixums produktsortiment omfattar fotoböcker, kort, tryck, kalendrar och mycket mer. Alla dessa produkter kan beställas direkt från webbplatsen med bara några få klick. Webbplatsen erbjuder också ett brett utbud av mallar och mönster som kan användas för att skapa skräddarsydda produkter Pixum utökar ständigt sitt produktsortiment och sina tjänster för att möta kundernas behov . Företaget letar alltid efter nya sätt att göra det enkelt för människor att skapa vackra produkter med sina egna bilder.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Pixum Kundservice – Telefon

Du når deras kundtjänst på telefonnummer: 010-49 69 898 där öppettiderna är vardagar mellan kl. 09:00-16:30.

Pixum Kundservice – Företagets Hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på pixum.se: klicka här

Pixum Kundservice – E-post

Kundtjänsten hos Pixum finns tillgänglig via e-post via [email protected]

Pixum Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Pixum Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Pixum Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Pixum Kundservice – Postadress

– Ingen adress.