Peak Performance Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Peak Performance Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Peak Performance Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Peak Performance

Peak Performance är ett globalt erkänt klädmärke för funktionellt sportmode. Det grundades 1986 av några av Sveriges främsta utförsåkare, däribland Stefan Engström och Peter Blom, som fortfarande är involverade i företaget idag som ägare och VD, och som producerar skidkläder tillsammans med fritidskläder som har ökat sin popularitet med tiden, inte bara för att de är hållbara utan också tillräckligt snygga för att du ska kunna se bra ut när du gör något utomhus eller aktivt! 1998 genomförde Peak ett förvärv av Carli Gry International A/S, som blev en del av och bidrog till att befästa dess ställning som marknadsledare. Under årens lopp har Peak Performance byggt upp ett starkt följe bland friluftsentusiaster och idrottare tack vare sitt engagemang för kvalitet och innovativ design. Varumärket har burits av några av världens främsta idrottare, däribland skidmästarna Anja Pärson och Lindsey Vonn, och har presenterats i stora publikationer som Vogue, Elle och GQ. I dag finns Peak Performance i mer än 30 länder och har över 100 butiker över hela världen. Förutom sin nätbutik har varumärket även fysiska butiker i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Österrike, Schweiz, Frankrike, Spanien, Tyskland, Österrike och Schweiz, Italien, Ryssland, Japan och Kanada.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Peak Performance Kundservice – Telefon

Peak Performances kundtjänst telefonnummer: 10-888-69-15. Peak Performances kundcenter öppettider: Måndag-torsdag: 09: 00-13: 00 och 14: 00-16: 00 Fredag: 09: 00-11: 30 och 14: 00-16: 00.

Peak Performance Kundservice – Företagets Hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på peakperformance.com: klicka här

Peak Performance Kundservice – E-post

– Ingen kundservice via e-post.

Peak Performance Kundservice – Facebook

Peak Performance officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

Peak Performance Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Peak Performance Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Peak Performance Kundservice – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Biblioteksgatan 18, Stockholm, Stockholm County 111 46, SE.