Partyhallen Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Partyhallen Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Partyhallen Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Partyhallen

Om du letar efter en one-stop shop för att få dina festmaterialer, så leta inte längre än Partyhallen.se! De erbjuder ett otroligt utbud och bra priser med snabb leverans - vad mer kan man önska sig?

När det gäller festmaterial är Partyhallen.se rätt ställe att gå till. De erbjuder ett oslagbart utbud av produkter till bra priser, med snabb leverans dessutom! Oavsett om du ska ordna en födelsedagsfest, ett Halloweenparty eller någon annan typ av evenemang har Partyhallen.se allt du behöver för att göra det till en framgång.

Partyhallen.se har allt du kan tänkas behöva för att göra din fest perfekt, från dekorationer till bordsdukar, kostymer till ballonger. Så varför inte ta bort allt krångel med festplaneringen och låta Partyhallen.se ta hand om allt? Du kommer inte att bli besviken!

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Partyhallen Kundservice – Telefon

Telefonnumret till Partyhallens kundtjänst är: 08-120-543-34. Partyhallens telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 10: 00-18: 00.

Partyhallen Kundservice – Företagets Hemsida

På partyhallen.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Partyhallen Kundservice – E-post

Partyhallens kundtjänst e-postadress: [email protected].

Partyhallen Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Partyhallen Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Partyhallen Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Partyhallen Kundservice – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Partyhallen AB Elektronvägen 1 (Port 6) 141 49 Huddinge.