Öspab Kundservice

Om du är ute efter att komma i kontakt med Öspabs Kundservice så kan du hitta alla kontaktvägar för att komma i kontakt med dem på denna sida. Vi har samlat in den senaste uppdaterade informationen för att komma i kontakt med Öspabs Kundservice. Vi har publicerat deras telefonnummer, E-postadress, chatt, hemsida, postadress, Facebook och Twitter.

Öspabs Kundservice – Kundcenter

Öspab Växtvaruhus öppnades 1979. Förutom ett brett sortiment av inomhus- och utomhusväxter finns nu även snittblommor här i butiken där du kan beställa blommor till bröllop, födelsedagar och begravningar - året runt! Antalet anställda på Öspab har ökat från två till nio under de senaste åren. Det senaste tillskottet är en ny, luftig och ljus lokal på Stora Saluhallstorget i centrala Örebro! De försöker ständigt utveckla och förbättra deras sortiment. I vår kommer de till exempel att ha ett större urval av perenner än tidigare. Perenner är växter som lever i flera år, vilket innebär att de inte behöver planteras om varje år. De har ofta vackra blommor som blommar länge!

Kontaktalternativ för kundservice:

Öspab Kundservice – Telefon

Öspabs kundtjänst telefonnummer: 044-331190. Öspabs kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 10: 00-18: 00 Lördag-söndag och helg: 10: 00-15: 00.

Öspab Kundservice – Företagets hemsida

På ospab.com kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Öspab Kundservice – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via e-post.

Öspab Kundservice – Facebook

Öspab kundtjänst facebook länk: klicka här

Öspab Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Öspab Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Öspab Kundservice – Postadress

Öspab kundtjänst adress: Östra Sönnarslöv Klockarestigen 2 297 96 Östra Sönnarslöv.

Scroll to Top