Örtagubben Kundservice

Om du är ute efter att komma i kontakt med Örtagubbens Kundtjänst så kan du hitta alla kontaktvägar för att komma i kontakt med dem på denna sida. Vi har samlat in den senaste uppdaterade informationen för att komma i kontakt med Örtagubbens Kundtjänst. Vi har publicerat deras telefonnummer, E-postadress, chatt, hemsida, postadress, Facebook och Twitter.

Örtagubbens Kundtjänst – Telefon

Örtagubben som grundades 1930 av den legendariske örtpionjären Harry Blom. Han började sälja örter via postorder och det var inte förrän 1964 som han öppnade en av Sveriges första butiker på Luntmakargatan 90. Sortimentet utökades sedan med homeopati - ett annat djärvt steg för denna stora entreprenör som också byggde sin verksamhet kring en vision - att tillhandahålla högkvalitativa hälsoprodukter utan onödiga tillsatser eller konserveringsmedel och samtidigt vara trogen naturens intentioner genom traditionella örtmedicinska tekniker. Idag är Örtagubben den ledande återförsäljaren av örter och homeopati i Sverige. Med nästan 90 års erfarenhet vet de ett och annat om örter. Deras webbutik erbjuder ett brett utbud av produkter, från traditionella örtteer till moderna kosttillskott, och deras kunniga personal finns alltid på plats för att ge råd och stöd.

Kontaktalternativ för kundservice:

Örtagubben Kundservice – Telefon

Örtagubbens kundtjänst telefonnummer: 08-673-33-23. Örtagubbens telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag: 10: 00-13: 00.

Örtagubben Kundservice – Företagets hemsida

På ortagubben.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Örtagubben Kundservice – E-post

E-postadressen till Örtagubbens kundsupport är: [email protected].

Örtagubben Kundservice – Facebook

Örtagubben på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Örtagubben Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Örtagubben Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Örtagubben Kundservice – Postadress

Örtagubbens kundtjänst adress: Örtagubben AB Odengatan 37 113 51 STOCKHOLM.