Oriflame Kundservice – Kontaktuppgifter

Om du är ute efter att komma i kontakt med Oriflames Kundtjänst så kan du hitta alla kontaktvägar för att komma i kontakt med dem på denna sida. Vi har samlat in den senaste uppdaterade informationen för att komma i kontakt med Oriflames Kundtjänst. Vi har publicerat deras telefonnummer, E-postadress, chatt, hemsida, postadress, Facebook och Twitter.

Kontakta Oriflames Kundtjänst via Telefon

Oriflame är ett multinationellt företag som tillverkar skönhetsprodukter och grundades av svenska bröder 1967. Det har sitt huvudkontor främst i Schweiz med ett kontor baserat i Stockholm för att tillgodose sin internationella kundbas . År 2017 listades de på Nasdaq Nordic fram till den 17 juli 2019 innan de avnoteras. Företaget säljer sina produkter via ett nätverk av över tre miljoner oberoende konsulter i mer än 60 länder. Oriflame grundades av bröderna Jonas och Robert af Jochnick samt Bengt Hellsten. Företagets namn kommer från de latinska orden "ori" som betyder guld och "flos" som betyder blomma. Oriflames första steg togs 1967, då företaget grundades i Stockholm. Företagets logotyp är en guldblomma med sex kronblad. Oriflame säljer sina produkter genom ett nätverk av över tre miljoner oberoende konsulter i mer än 60 länder. Oriflame erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter som hudvård, smink, doft och hårvård. Företaget har en egen forsknings- och utvecklingsavdelning som skapar nya produkter. Oriflame har också en egen produktionsanläggning i Polen. Oriflame är ett företag som bygger på starka värderingar. Företagets uppdrag är att "förbättra livet för de människor vi berör genom att hjälpa dem att se bra ut, må bra och förverkliga sina drömmar".

Kontaktalternativ för kundservice:

Oriflame Kundservice – Kontaktuppgifter – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Oriflame kundtjänst är: 0775-20-20-30. Oriflames telefonsupport går att nå: Måndag-torsdag: 08: 00-16: 00 Fredag: 09: 00-16: 00.

Oriflame Kundservice – Kontaktuppgifter – Företagets hemsida

På oriflame.com hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Oriflame Kundservice – Kontaktuppgifter – E-post

E-postadressen till Oriflames kundservice är: [email protected].

Oriflame Kundservice – Kontaktuppgifter – Facebook

Kontakta Oriflame på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Oriflame Kundservice – Kontaktuppgifter: Hur du kontaktar – Twitter

Oriflames kundtjänst twitter Länk: klicka här

Oriflame Kundservice – Kontaktuppgifter – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Oriflame Kundservice – Kontaktuppgifter – Postadress

Postadressen till Oriflames kundservice: Grev Turegatan 2. 114 46 Stockholm, Sweden.