Öresundskraft Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Öresundskraft Kundtjänst? Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Öresundskraft Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Öresundskraft

Öresundskraft är ett företag i nordvästra Skåne som erbjuder miljövänliga elavtal och förnybar energi. Det nuvarande namnet fick det i samband med att de köpte Ängelholms Energi, men dessförinnan hade dess akronym varit HAES (Helsingborgs Kraft). År 2005 fanns det 400 anställda som arbetade för denna organisation - inklusive 125 tusen kunder! Öresundskraft arbetar för att göra förnybar energi mer tillgänglig i det lokala området. Företaget erbjuder både vindkraft, solenergi och vattenkraft. Det tillhandahåller även laddningsstationer för elbilar och har som mål att vara helt fossilbränslefritt år 2030. Företaget har fått beröm för sitt arbete med att främja hållbar energi. År 2017 utsågs företaget till världens mest hållbara elbolag av Dow Jones Sustainability Index.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Öresundskraft Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Öresundskraft Kundtjänst. Ring då detta nummer: 042-490 32 00.

Öresundskraft Kundtjänst – Företagets hemsida

På www.oresundskraft.se/ hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Öresundskraft Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected]

Öresundskraft Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Öresundskraft Kundtjänst – Twitter

Kontakta företagets kundservice på deras officiella Twitter-sida: klicka här

Öresundskraft Kundtjänst – Chatt

Öresundskraft erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Öresundskraft Kundtjänst – Postadress

Adressen till Öresundskraft Kundtjänst är: Västra Sandgatan 4, 252 25 Helsingborg