Opus Kundservice

Om du är ute efter att komma i kontakt med Opus Kundservice så kan du hitta alla kontaktvägar för att komma i kontakt med dem på denna sida. Vi har samlat in den senaste uppdaterade informationen för att komma i kontakt med Opus Kundservice. Vi har publicerat deras telefonnummer, E-postadress, chatt, hemsida, postadress, Facebook och Twitter.

Opus Kundservice – Kundcenter

Besiktningsföretaget Opus Bilprovning är ett av Sveriges största med 1 miljon fordon som besiktigas varje år. De finns på 95 platser i landet från Kiruna till Malmö och har530 anställda på plats nu som kommer att öka med 100 procent kommande 2022 då alla nya anställningar måste kompenseras fullt ut för klimatskador som orsakas på grund av att deras arbete är nödvändigt miljöansvar samt att se till att människor som kör dessa bilar vet vad de ger sig in i innan köp! Företaget har inrättat en miljöstiftelse som bland annat stödjer elbilsforskning och ger stipendier till ungdomar som arbetar med klimatfrågor . Företaget har funnits i nästan 40 år och startades av två entreprenörer inom bilindustrin som såg en möjlighet att tillhandahålla en välbehövlig tjänst.

Kontaktalternativ för kundservice:

Opus Kundservice – Telefon

Opus kundtjänst telefonnummer: 0775-500-300. Opus kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 07: 00-18: 00 Lördag-söndag: 08: 00-16: 00.

Opus Kundservice – Företagets hemsida

På opus.se kan du hitta självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information: klicka här

Opus Kundservice – E-post

E-postadressen till Opus kundservice är: kundtjanst@opusbilprovning.se.

Opus Kundservice – Facebook

Opus kundtjänst facebook länk: klicka här

Opus Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Opus Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Opus Kundservice – Postadress

Opus kundtjänst adress: Skattegårdsvägen 122, 162 50 Vällingby.

Scroll to Top