ÖoB Kundservice

Om du är ute efter att komma i kontakt med ÖoB så kan du hitta alla kontaktvägar för att komma i kontakt med dem på denna sida. Vi har samlat in den senaste uppdaterade informationen för att komma i kontakt med ÖoB. Vi har publicerat deras telefonnummer, E-postadress, chatt, hemsida, postadress, Facebook och Twitter.

Om ÖoB

Detaljhandelskedjan ÖoB grundades 1948 av Rune Svensson. De säljer allt från mat och hushållsartiklar till sängkläder för ditt rum eller badrumsmöbler! Du kan även hitta produkter som är perfekta om du har ett bilrelaterat behov som tvättvätska i denna butik också.

Men glöm inte bort alla deras behov för husdjur; de har mycket mer än bara leksaker innanför dessa dörrar!ÖoB var ett av de första företagen i Sverige som erbjöd butiksmärkta produkter.

Det innebär att de tillverkar och säljer sina egna produkter under ÖoB:s namn. Detta gör det lättare för kunderna att veta vad de får när de köper en ÖoB-produkt. Dessutom är det oftast en ganska bra affär!

ÖoB är en populär butik för svenskar eftersom den erbjuder produkter av god kvalitet till rimliga priser. Butiken erbjuder också ett brett utbud av produkter, vilket gör den till en one-stop shop för många.

Kontaktalternativ för kundservice:

ÖoB Kundservice – Telefon

ÖoBs kundtjänst telefonnummer: 0771-20-22-02. ÖoBs telefonsupport öppettider: Veckodag: 09: 00-18: 00 Lördag: 10: 00-16: 00 Söndag och helgdagar: 11: 00-16: 00.

ÖoB Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning, klicka här

ÖoB Kundservice – E-post

E-postadressen till ÖoBs kundsupport är: [email protected].

ÖoB Kundservice – Facebook

ÖoB kundtjänst facebook länk: klicka här

ÖoB Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på twitter.

ÖoB Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

ÖoB Kundservice – Postadress

Postadressen till ÖoBs kundtjänst: Box 143, 596 23 Skänninge, Sweden.