OKQ8 Bank Kundservice

Om du är ute efter att komma i kontakt med OKQ8 Bank så kan du hitta alla kontaktvägar för att komma i kontakt med dem på denna sida. Vi har samlat in den senaste uppdaterade informationen för att komma i kontakt med OKQ8 Bank. Vi har publicerat deras telefonnummer, E-postadress, chatt, hemsida, postadress, Facebook och Twitter.

Om OKQ8 Bank

OKQ8 är ett företag som grundades 1999. De säljer bränslen till kunder genom sina olika stationer, vilket inkluderar försäljning av diesel och bensin samt HVO100 (en typ betyder bränsle). OKQ8 har 743 platser runt om i Sverige med ca 2 240 anställda som arbetar där för närvarande men de har även ytterligare ett antal anställda nära Köpenhamn Danmark där det står på 1 600 personer totalt. Huvuduppgiften för detta företag går utöver att bara sälja bensin, utan dess funktioner sträcker sig från att tillhandahålla tjänster som biltvättar eller verkstäder bland annat beroende på vilket område du bor i närheten av en av deras anläggningar. Kunderna kan också gå med i deras lojalitetsprogram som ger dig tillgång till många förmåner, t.ex. rabatt på bränslepriserna. Företaget har påverkats av pandemin på olika sätt, men ett av dem är att de har varit tvungna att sluta erbjuda vissa tjänster för att följa sociala distanseringsåtgärder. Trots detta har OKQ08 har lyckats hålla verksamheten igång och anpassa sig till den rådande situationen. När det gäller framtiden vill OKQ08 vara ett företag som är känt för sina hållbara metoder. Ett av deras mål är att alla deras stationer ska drivas med förnybar energi senast 2030. För att uppnå detta söker de ständigt efter nya och innovativa sätt att minska sin miljöpåverkan.

Kontaktalternativ för kundservice:

OKQ8 Bank Kundservice – Telefon

OKQ8 Banks kundtjänst telefonnummer: 020-65-65-65. OKQ8 Banks telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag: 08: 30-16: 00.

OKQ8 Bank Kundservice – Företagets hemsida

På okq8.se hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

OKQ8 Bank Kundservice – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via e-post.

OKQ8 Bank Kundservice – Facebook

OKQ8 Bank på deras officiella Facebook-sida: klicka här

OKQ8 Bank Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

OKQ8 Bank Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

OKQ8 Bank Kundservice – Postadress

OKQ8 Banks kundtjänst adress: OK-Q8 AB Sveavägen 155 Box 23 900 104 35 Stockholm.

Scroll to Top