OkCupid Kundtjänst: Hur du kontaktar

Om du är ute efter att komma i kontakt med OkCupid Kundservice så kan du hitta alla kontaktvägar för att komma i kontakt med dem på denna sida. Vi har samlat in den senaste uppdaterade informationen för att komma i kontakt med OkCupid Kundservice. Vi har publicerat deras telefonnummer, E-postadress, chatt, hemsida, postadress, Facebook och Twitter.

OkCupid Kundservice – Kundcenter

OkCupid är en populär dejtingwebbplats som har flervalsfrågor för att matcha medlemmar. Registreringen är gratis och sajten har internationell verksamhet i Nordamerika, Europa och Asien och Stillahavsområdet, inklusive Indien där sajten grundades 2005! Match Group äger många andra appar som Tinder, vilket gör dem till ett av Kanadas mest värdefulla startupföretag efter Facebook Messenger chatbot integration. Time Magazine har listat företaget bland de 10 snabbast växande företagen två år i rad. Appen har laddats ner över 50 miljoner gånger och finns för närvarande tillgänglig i 190 länder. Det är inte konstigt att deras slogan är "världen behöver mer kärlek" Men vad händer om världen inte behöver mer kärlek? Tänk om vi i stället behöver fokusera på kärlekens kvalitet? Kanske borde vi leta efter själsfränder i stället för att försöka hitta någon som uppfyller alla våra kriterier och som är villig att stå ut med oss.

Kontaktalternativ för kundservice:

OkCupid Kundtjänst: Hur du kontaktar – Telefon

För närvarande erbjuder inte företaget kundtjänst via telefon.

OkCupid Kundtjänst: Hur du kontaktar – Företagets hemsida

På okcupid.com hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

OkCupid Kundtjänst: Hur du kontaktar – E-post

E-postadressen till OkCupids kundsupport är: [email protected].

OkCupid Kundtjänst: Hur du kontaktar – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

OkCupid Kundtjänst: Hur du kontaktar: Hur du kontaktar – Twitter

Företagets kundtjänst via twitterkonto: klicka här

OkCupid Kundtjänst: Hur du kontaktar – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

OkCupid Kundtjänst: Hur du kontaktar – Postadress

OkCupids kundtjänst adress: 129 W 29th St, New York, USA.